ileenja marina

Den-Haag || Foam

ONTBIJT EN LUNCHROOM IN DE MOOIE WIJK WILLEMSPARK

Voor alle vegans onder ons, opgelet! Rjimke heet je van harte welkom in haar ontbijt-, lunchroom Foam in het bruisende Den-Haag. Je kunt hier genieten van een veelzijdige kaart en bij mooi weer kun je zowel voor op het terras of achter in de tuin plaats nemen. Meer over deze vegan spot lees je hieronder.↓

VEGAN

Je hoort het steeds vaker voorbij komen. Vegan is helemaal hot in deze tijd en daar gaan menig hotspotters in mee. In 2016 heeft Foam haar deuren geopend in de bruisende stad Den-Haag. Een hotspot die zich vooral bezig houdt met healthy food. Er wordt hier biologische koffie geschonken, verse sappen en je kan er ook terecht voor een heerlijke lunch of goed ontbijt.

Een grote liefde hebben voor goed, gezond en natuurlijk eten, dit is in alles terug te zien bij Foam. Alles op de menu kaart is 100% plantaardig en wordt met liefde bereidt.

UITGEBREIDE KAART

Alles wat op de kaart te vinden is is veganistisch. Foam vind het een uitdaging om van een gerecht waar normaal dierlijke producten in zitten een vegan gerecht te maken. Ook het team helpt mee met het verzinnen van nieuwe gerechten. Dit zorgt voor unieke gerechten keer op keer.

SUE BITES

Daarnaast vind je bij Foam ook de bekende bites van SUE Rotterdam. Om je vingers bij af te likken!

“FOAM IS CONTINUE BEZIG MET HET ONTDEKKEN VAN NIEUWE BIJZONDERE VEGAN GERECHTEN.”

INTERIEUR

Wat opvallend is bij Foam is de geheel open keuken. Je zit er letterlijk naast wanneer jou gerecht bereid word. Verder is het een lichte ruime zaak met een doorkijk op de tuin en het terras buiten voor de deur. Heerlijk om te genieten van het zonnetje!

Ben jij al eens bij Foam geweest dan hoor ik natuurlijk ook graag jullie ervaring!

LOCATIE:

Frederikstraat 44 | 2514LL Den Haag | www.foamcatering.nl