ileenja marina

Ileenja marina Profielfoto

Terugblik 2017 || De start van Ileenja Marina

EEN  JAAR OM NOOIT MEER TE VERGETEN, MET VEEL LEUKE NIEUWE VERANDERINGEN!

2017, wat ben je snel gegaan zeg! Dit jaar heeft voor mij verschillende nieuwe avonturen gebracht waar ik graag even op terug kijk. ↓

APRIL

In april is Ileenja Marina Photography officieel gestart. Ik heb mij ingeschreven bij de kamer van koophandel om van mijn droom een werkelijkheid te maken. Hier ben ik elke dag nog even blij mee! Het is dan wel een grote stap om te doen naast een fulltime opleiding maar dit was zeker de beste beslissing ooit!

MEI

Heel deze maand heb ik offline hard gewerkt aan mijn website, die vervolgens 24 mei (op mijn verjaardag) online ging, de reacties waren overweldigend en het voelde als een droom die uitkwam! Onwijs bedankt voor iedereen die mij volgt, zowel op Social media als de blogs!

JUNI

Mijn lieve ouders zijn na jaren hard werken naar het mooie Spanje vertrokken en genieten nu van hun wel verdiende pensioen!

AUGUSTUS

In deze maand kon ik officeel leven van mijn salaris verdient met fotografie, nooit gedacht dat ik in z’n korte tijd al zoveel mooie opdrachten heb mogen doen! Ook ben ik onwijs blij en gezegend met Sophia van den Hoek als leermeesteres. Jullie gaan nog veel zien van haar bedrijf Unfolded!

Dit was echter ook de maand waarin Gerben op stage ging voor 6 maanden, die echt voorbij zijn gevlogen want ze zitten er alweer bijna op!

SEPTEMBER

In September heb ik samen met mijn zus een geweldige reis gemaakt naar Oslo, voor de mensen die hier nog nooit geweest zijn bekijk de blog voor leuke tips waar je zeker even langs moet gaan!

DECEMBER

Mijn stage bij Unfolded is goed gekeurd en daarbij gaan we ook een geweldige reis maken naar Zuid Afrika! Ja ik spring nog elke avond een gat in de lucht van blijdschap.

Ook de maand waarin mijn ouders op tweede kerstdag weer naar Nederland kwamen om samen met ons te zijn.

2018

2018 wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen & mooie samenwerkingen, zo zal ik hopelijk dit jaar mijn diploma halen voor Crossmediale Communicatie, zal ik op reis gaan met mijn stage begeleider Sophia van den Hoek en zullen er veel leuke nieuwe dingen aan komen! Onwijs bedankt voor jullie support de afgelopen maanden! Na de aankomende maanden zal ik weer actiever zijn maar nu eerst zorgen dat ik mijn papiertje op zak heb!

Op een mooi, en succesvol 2018! Liefs, Ileenja Marina ♥

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren