Services
Beeldbank

Horeca fotografie

Geef een beleving mee door passende fotografie en straal uit waar je horecaonderneming voor staat!

Beeldbank

Personal Branding

Als fotograaf creëer ik maar al te graag content die aansluit bij de wensen van de klant zodat deze altijd stralende foto’s heeft voor zijn of haar social media en website! Met beeldbank fotografie (eenmalig of per maand) zit jij nooit meer zonder passende content! Een beeldbank shoot duurt 4 uur en in deze tijd heb je 4x de mogelijkheid om van outfit te veranderen. Daarnaast kies jij een locatie naar keuze uit en ontvang je rond de 70 bewerkte foto's! Investering: €600,00 excl. BTW & reiskosten.

Beheer

Social Media

Tijd tekort? Wij helpen bedrijven online op te vallen met pakkende content zodat uw gasten of klanten offline ambasadeurs worden van uw onderneming! Van professionele foto's tot pakkende teksten. Blijf niet langer in de schaduw met je bedrijf, laat ons helpen te doen waar wij goed in zijn. Nieuwsgierig? Onze pakketen gaan al v.a. €750,00 per maand.

Coaching

1-op-1 Training

Tijdens deze 1-op-1 sessie gaan wij werken aan de punten waar jij mee vast loopt of dingen die jij graag bij zou willen leren. Dit kan op fotografie vlak zijn maar ook op business vlak. Wij besteden tijd om alle vragen zo goed mogelijk door te nemen, te beantwoorden en uittevoeren zodat jij met een positieve mindset en een hoop inspiratie en nieuwe kennis weer aan de slag kan gaan. Interesse? Neem dan gerust contact op!

Photography

Family Shoot

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden en is een waardevolle herinnering die je voor altijd kan koesteren. Ik leg dan ook maar al te graag die mooie momenten vast met mijn camera. Op de dag zelf wordt er de tijd genomen om deze pure momenten zo goed en plezierig mogelijk vast te leggen. Dit kan zowel bij jullie thuis als op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Je boekt al een familiestoot v.a. €225,00 voor een herinnering die voor eeuwig wordt vastgelegd.