Services
Online zichtbaarheid / Social Media

Social Media Training

Met het bedrijf opvallen tussen al die duizend anderen? Deze training is gecreëerd om er voor te zorgen dat jullie het beste uit Social Media weten te halen. Je krijgt o.a. tips over het vinden van je ideale doelgroep en hoe je deze het beste kunt bereiken, hoe je voor een eenheid zorgt en zo nog veel meer. De cursus wordt aangeboden via Zoom of in overleg op locatie. Je leert Social Media op de juiste manier in te zetten en een eenheid te creëren in je feed. Interesse? Neem dan gerust contact op! De trainingen zijn vanaf €750 euro excl. BTW.

Connect & grow together

Retreats & Reizen

By Ileenja Marina biedt verschillende soorten reizen aan, van spirituele ondernemers reis, business mastery retreat tot fotografie reizen. De reizen staan in teken van verbinding, werken aan jezelf op persoonlijk vlak en zakelijk en natuurlijk een hoop gezelligheid!

Beeldbank

Personal Branding

Als fotograaf creëer ik maar al te graag content die aansluit bij de wensen van de klant zodat deze altijd stralende foto’s heeft voor zijn of haar social media en website! Met beeldbank fotografie (eenmalig of per maand) zit jij nooit meer zonder passende content! Een beeldbank shoot duurt 4 uur en in deze tijd heb je 4x de mogelijkheid om van outfit te veranderen. Daarnaast kies jij een locatie naar keuze uit en ontvang je rond de 70 bewerkte foto's! Investering: €600,00 excl. BTW & reiskosten.

Beeldbank

Horeca fotografie

Geef een beleving mee door passende fotografie en straal uit waar je horecaonderneming voor staat!