Services
Beeldbank

Personal Branding

Als fotograaf creëer ik maar al te graag content die aansluit bij de wensen van de klant zodat deze altijd stralende foto’s heeft voor zijn of haar social media en website! Met beeldbank fotografie (eenmalig of per maand) zit jij nooit meer zonder passende content! Een beeldbank shoot duurt 4 uur en in deze tijd heb je 4x de mogelijkheid om van outfit te veranderen. Daarnaast kies jij een locatie naar keuze uit en ontvang je rond de 70 bewerkte foto's! Investering: €600,00 excl. BTW & reiskosten.

Beeldbank

Horeca fotografie

Geef een beleving mee door passende fotografie en straal uit waar je horecaonderneming voor staat!

Online zichtbaarheid

1-op-1 Training

Tijdens deze 1-op-1 sessie gaan wij (4uur) werken aan de punten waar jij mee vast loopt of dingen die jij graag bij zou willen leren. Dit kan op social media vlak zijn maar ook op business of fotografie vlak. Wij besteden tijd om alle vragen zo goed mogelijk door te nemen, te beantwoorden en uit te voeren zodat jij met een positieve mindset en een hoop inspiratie en nieuwe kennis weer aan de slag kan gaan. Interesse? Neem dan gerust contact op! De trainingen zijn vanaf €497 euro excl. BTW

Connect & grow together

Fotografie reizen

Op reis om te leren fotograferen. Klinkt als een droom, toch? Tijdens de fotografiereis van fotografe Ileenja Marina is dat precies wat je gaat doen. We nemen je mee naar de mooiste plekken om daar te leren fotograferen en gaan daarnaast dieper in op personal branding. Ileenja Marina start bij de basis en gaat steeds een stapje verder. De nadruk tijdens deze reis ligt op het creëren van je eigen stijl en het leren fotograferen. De fotografiereis is een ervaring met gelijkgestemde fotografen, boordevol waardevolle tips & tricks die ervoor zorgen dat jij écht goed leert fotograferen. En dat op de allermooiste plekken! Ben jij een hobbyfotograaf die van haar hobby haar werk wil maken?
Sta je te popelen om de mooiste, fotogenieke plekken vast te leggen? Meld je dan nu aan zodat jij als eerste de informatie ontvangt!