Services

zichtbaarheid&kwaliteit

Personal branding fotografie

Maar al te graag help ik mee om het verhaal te vertellen van jou of je onderneming d.m.v. beeld zodat jij altijd stralende foto’s hebt voor je social media en website! Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan snel contact op.

sfeer&beleving

Hotel & appartement fotografie

Hotel & appartement fotografie, het neerzetten van de sfeer en beleving die gasten kunnen verwachten bij hun verblijf. Tegenwoordig kiezen mensen mensen door het zien van deze sfeer. De foto's zijn te gebruiken voor Social Media, de website en elk reserveringssysteem of booking sites. Ik help graag mee met het creëren van deze beelden.

create, taste & enjoy

Food photography

Food foto's waarbij het water nog net niet uit je mond loopt? Hier help ik je graag bij! Trek gasten aan door pakkende en smaakvolle beelden te delen op je Social Media account en of website. Geef een stukje beleving mee door middel fotografie! Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Online zichtbaarheid / Social Media

Online Social Media Training

Deze training is gecreëerd om er voor te zorgen dat jullie het beste uit Social Media weten te halen. Je krijgt o.a. tips over het vinden van je ideale doelgroep en hoe je deze het beste kunt bereiken, hoe je voor een eenheid zorgt en zo nog veel meer. De cursus wordt aangeboden via Zoom of in overleg op locatie. Je leert Social Media op de juiste manier in te zetten en een eenheid te creëren in je feed. Interesse? Neem dan gerust contact op!

Online opvallen jouw website

Website design

Wil jij opvallen tussen al die duizend anderen met een website design die ook echt daadwerkelijk bij jou en je onderneming past? Dan help ik je daar graag bij! Plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken zodat wij samen zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan!