ileenja marina

Zoetermeer || CHCO café

CHOCOLATE COMPANY

Wie waardeert het niet? Een heerlijk stuk chocola die je weg smikkelt op de bank, tijdens werk of gewoon in goed gezelschap. Een enkel misschien niet, maar vrijwel iedereen kan hier volop van genieten, helemaal wanneer deze vers wordt bereid met unieke recepten. Een Chocolade café is net zoiets als een kamer vol huppelende puppy’s, je komt binnen in een ware choco heaven.

CHOCO HEAVEN

Van ambachtelijke chocomelk in een houten lepel – die je dient te roeren door hete melk – tot zelf gemaakte bonbons en vele andere producten en recepten die geheel om chocolade draaien. Na een waar succes is de uitvinding “hotchocospoon” niet meer weg te denken in het Chocolade café, gezellig een warme chocomelk drinken met een stukje gebak, of een heerlijke koffie met bonbons – echt alles is mogelijk!

CHOCOLADE HIGH TEA

Zo hebben wij gekozen voor een Luxe Chocolade High Tea bij het CHCO Café in Zoetermeer. Onze tafel was al gereserveerd, bij het raam met een krijtboordje. Eenmaal zittend werd er een glaasje prosecco aangeboden die bij de high tea hoorde, al proostend werd een plank met heerlijke lekkernijen bij ons op tafel gezet en mochten we een smaakje uitkiezen voor in onze theepot. Het leuke aan een high tea is dat je echt van alles krijgt, van zoet tot hartig, van mini sandwiches tot cheesecake. Mocht je iets niet op krijgen? Niet getreurd! CHCO Café biedt meenemen naar huis graag aan.

“HOW CAN I CHOC YOU?”

HOTSPOTS

Nieuwsgierig naar de andere hotspots die Ileenja Marina bezocht heeft? Alle artikelen vind je hier.

LOCATIE:

Westwaarts 41| 2711AB Zoetermeer | www.chocolatecompany.nl