ileenja marina

Zoetermeer || Smaak & Vermaak

EEN RESTAURANT WAAR MET PASSIE WORDT GEWERKT

Sinds twee jaar zit dit heerlijke restaurantje gevestigd in het oude dorp van Zoetermeer. De twee jonge eigenaren zijn dit concept begonnen om hun passie voor koken en eten met ons te delen. Dit is een onwijs succes, al zeg ik het zelf. Voorheen was het restaurant alleen geopend op de zondag, waarvan op de overige dagen zij een kookstudio, locatie voor private dining of catering zijn, maar sinds kort is dit veranderd en is het restaurant geopend van donderdag tot zondag.↓

VERASSINGS MENU

Een kaart waar een keuze van gemaakt kan worden is er niet. Dit maakt Smaak&vermaak ook zo origineel. Je hebt een menu van de chef, startend met 4 gangen vanaf 37 euro per persoon wat uitgebreidt kan worden naar een 5 of 6 gangen menu. Een ware verassing wat er op je bord geserveerd wordt waarbij je allergieën of bijzonderheden vooraf kan doorgeven.

OPEN KEUKEN

Het restaurant is gevuld met enkele tafeltjes en in het midden een wijn “tafel”. Hier vanaf worden de wijnen direct uitgeserveerd wanneer deze besteld is. Wist je dat je ook een wijn of bob wijn arrangement bij kan bestellen? Bij iedere gang wordt een keuze wijn uitgeserveerd die het beste bij het gerecht past. Dit is nog niet eens het leukste aan het restaurant, wat wij zo onwijs gaaf vonden is de open keuken. Mee kunnen kijken hoe de gerechten worden gemaakt, interactie met de koks & twee eigenaren maakt het een bijzonder bezoek.

GASTVRIJ

Bij binnenkomst staat er een gastheer klaar om je naar je tafeltje te wijzen, die direct heel de avond je eten serveert en al je vragen beantwoordt. Wij hebben genoten van de pure producten, heerlijke gerechten en de gezeligheid die het geheel met zich mee brengt.

Doordat de interactie mogelijk is kom je meer te weten over het ontstaan maar ook over de producten die worden uitgeserveerd. Zo haalt smaak&vermaak het vlees en de kaas uit eigen straat. Bij de kaasboer of slager, hoe leuk is dat? Een concept die hierbij ook rekening houdt met eigen buren.

“ETEN WORDT EEN ONVERGETELIJKE BELEVENIS.”

BELEVING

Wil je een keer wat anders? Exclusief eten dat je niet alledaags kan vinden? Dan is Smaak&Vermaak een ECHTE aanrader!

LOCATIE:

Dorpsstraat 35 | 2712AC Zoetermeer | www.smaakenvermaak.nl