ileenja marina

I’M Larissa

DE BESTE ZUS DIE IK MIJ MAAR KAN WENSEN

Zoals jullie wellicht al hebben gelezen op Instagram werken mijn zus en ik tegenwoordig veel samen. Een passie hebben voor fotograferen en bloggen is bij mij erg groot, helaas werkt mijn dyslexie hier niet helemaal in mee. Familie is erg belangrijk en we helpen elkaar daarom ook graag. Dit is ook het geval met de teksten die online komen op mijn blog. Ik werk aan de content en mijn zus controleert, schrijft en voegt dingen eraan toe. Hoe fijn is dat?

Om wat meer te vertellen over wie Larissa nou eigenlijk is –  hierbij een blog!↓

WIE IS LARISSA NOU EIGENLIJK?

Ik ben Larissa, zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen. Ik mag mijzelf de gelukkige “grote” zus van Ileenja Marina noemen die ik al 23 jaar in mijn leven heb. Waarom ik grote tussen aanhalingstekens heb geschreven kan ik uitleggen. Het wilt zich namelijk voordoen dat ik een kop kleiner ben dan mijn lieftallige “kleine” zusje. Ach klein maar fijn zeggen ze, toch? Goed waar zijn we gebleven, oja! Wie ben ik?

Als 26-jarige jonge vrouw mag ik mij sinds één jaar de titel HR Manager geven. Hiervoor ben ik, binnen hetzelfde bedrijf, werkzaam geweest als Management Assistant. Na de studie Toerisme te hebben afgerond kwam ik er al vrij snel achter dat je hobby niet altijd de perfecte keuze qua baan hoeft te zijn. Jup, reizen is namelijk mijn favoriete hobby en bezigheid – want och, wat is de wereld toch mooi! Omdat reizen niet iedere dag van het jaar mogelijk is heb ik voldoende andere bezigheden zoals mijn prachtige paleisje onderhouden – yes, schoonmaak Queen – afspreken met vriendinnen en ben ik zo nu en dan ook in de gym te vinden.

WAAR KAN JE LARISSA VOOR WAKKER MAKEN?

Op vakantie gaan & eten. Het één wat – helaas – niet iedere dag mogelijk is tot het geen wat je toch iedere dag wel moet doen. Wakker worden gemaakt met de vraag “gaan we op vakantie of erop uit” hoef je geen twee keer te stellen, zelfs niet als ik nog slaap. Binnen 10 minuten is mijn koffer ingepakt en gaan! en dat zonder chagrijnige Laris. Prestatie opzich.

Daarnaast het geen wat echt iedere dag wel moet gebeuren – E T E N. Ik HOU van eten. Hier houdt overigens mijn hele gezinnetje van, gelukkig. Mijn échte favoriet is verse sushi. Niet hetgeen van de all you can eat restaurants, alhoewel je mij hier ook gemakkelijk iedere week naar toe kan brengen, overtreft vers gemaakte sushi echt alles. Hier sla ik zelfs mijn prinsessen slaapje voor over.

WAT BETEKEND LARISSA VOOR ILEENJA MARINA?

Wat eigenlijk niet? Ik hoop dat ik als grote zus veel voor Ileenja Marina beteken, waar ik eigenlijk ook wel vanuit ga. Na niet de beste tiener jaren – samen – te hebben gehad, ja ach als pubers matchde wij TOTAAL niet, zijn wij naarmate de jaren onwijs close geworden. Van niet naar elkaar om kijken naar elkaar gemiddeld 2/3 keer in de week zien. Haar vaste food hotspot partner en dan tegenwoordig ook een helpende hand bij het schrijven/nakijken van Ileenja Marina’s blogs. Ik zou zeggen: very appreciated

WAT IS JOU FAVORIETE HOTSPOT IN NEDERLAND?

Dankzij Ileenja Marina ken ik een hoop leuke plekjes. Kiezen ben ik erg slecht in en vandaar dat ik ook niet een winnende favoriet heb. Wel kan ik je vertellen dat echt iedere stad wel een hotspot heeft. Zo ben ik niet alleen in Zoetermeer of Den Haag te vinden maar ook onder andere in Rotterdam, Leiden en Haarlem. HEERLIJK

WELKE QUOTE PAST BIJ JOU OF SPREEKT JE AAN?

Hmm, quotes zijn echt een dingetje. Ik kan me vaak vinden ik quotes over happiness. “Do the things that make you happy” geeft dit goed aan. Door een lastig en vooral moeilijk jaar is dit wat ik dagelijks toe pas in mij leven. Ik doe wat mij geluk maakt, niets meer, niets minder. Het leven draait er niet om wat andere van je vinden of denken. Het gaat er vooral om wat jou gelukkig maakt. We leven in een wereld waar iedereen een mening klaar heeft staan en who cares? Wijze les dat ik heb geleerd – niemand anders draagt bij in jouw geluk. Jij bent de enige die dit waar kan maken. Ga er verstandig mee om en laat niemand anders dat beïnvloeden. De dingen die mij oprecht gelukkig maken? Liefdevolle mensen om mij heen zoals familie en vrienden, genieten van het leven en REIZEN. We denken tegenwoordig zoveel nodig te hebben om “gelukkig” te kunnen zijn. Momenteel ben ik alleen, draag zorg voor mijn vaste lasten, heb een geweldige familie, een super vriendenkring en vermaak me tegenwoordig prima met een theetje op de bank en gezelschap om mij heen. Dus, wat hebben we vandaag geleerd? Doe vooral wat jjij denk dat jou gelukkig maakt!