ileenja marina

Dordrecht || Smooth + Winactie

YOUR DAILY DOSE OF FRESHNESS

Smooth, een nieuwe hotspot in het centrum van Dordrecht. Sinds april dit jaar is dit fijne tentje geopend wat een groot succes is voor de Dordrechtse markt. Je wordt er mee doodgegooid in grote steden maar in Dordrecht was het aanbod nog schaars. Dordrecht is een groeiende stad, er komen steeds meer leuke toffe tentjes bij maar nergens kun je een ginger shotje halen of genieten van een smoothiebowl. Dat moest veranderen, vond Tessa. Dit heeft ze in werkelijkheid gebracht, samen met haar vader werkte ze aan een plan en schreef zij zich in bij Kamer van Koophandel.

DROMEN VERWEZENLIJKEN

Tessa, de eigenaresse die pas 24 jaar jong is (bijna 25) heeft een grote omslag in haar leven gemaakt. Op 15 jarige leeftijd behaalde zij veel te jong haar Havo diploma. Niet wetende welke studiekeuze ze wilde maken besloot zij er een jaar tussen uit te gaan om full time te werken, in een lunchroom. Na voldoende centjes gespaard te hebben, is er een ticket naar Uganda geboekt om 5 weken vrijwilligers werk – samen met haar vader – in wezenlijkheid te brengen. Na deze geweldige weken wist zij haar studie richting: Psychologie.

De eerste twee jaar van haar studie verliepen vlekkeloos, daarna verliep het even iets minder lekker. Tessa tobde met haar gezondheid en concludeerde dat psychologie misschien toch niet de perfecte richting was.

Na het afronden van haar studie en gekampt te hebben met een burn out is zij gaan doen wat haar gelukkig maakt, een eigen lunchroom en niet zomaar één! Er is een plekje gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten of zichzelf juist even terugtrekken achter hun boek of laptop. Chille muziek, een vernieuwend interieur, gratis WIFI en goede koffie. Wat wil je nog meer?

SOCIAL MEDIA WAARDIG INTERIEUR

voorafgaand aan de verbouwing had Tessa 3 wensen: een grijze gietvloer, een neon sign aan de muur en een vernieuwend – instagram waardig – interieur. We leven tenslotte in 2017; alles moet op de foto kunnen. Dit is haar gelukt met behulp van haar vader en broer. Een prachtige gietvloer, witte bar, marmeren tafels met roze stoelen en een neon logo maken Smooth uniek! Het verhaal achter dit gave logo? Het beeld Tessa uit, een vrouw die vaak te vinden is met een knot en een pilotenbril. Over ieder detail is zorgvuldig nagedacht.

BREAKFAST – LUNCH AND TAKE AWAY

Niet alleen kan je dagelijks terecht voor de heerlijkste smoothies of koffie van Hopper Rotterdam, ook vind je hier de lekkerste ontbijtje’s en verrukkelijke lunch creaties. Tessa zelf geniet iedere ochtend van een flat white, smoothiebowl en een gember shotje met tijdschrift. Haar favoriete moment van de dag.

VAN LOVE BOWL TOT TOSTI GEITENKAAS

Met de smoothie bowls kan je alle kanten op, van Mango Madness met mango, kokos en ananas, Love Bowl met framboos, banaan, kokos tot de Monkey Bowl met pindakaas, banaan en chocolade. Dit is zeker niet het enige wat Smooth aanbiedt, je hebt ook een aantal heerlijke tosti’s op de kaart waaronder geitenkaas (onze favoriet), spicey hummus feta of een appel kaneel. Smaakvol met dagverse producten.

“OPTIMAAL GENIETEN VAN EEN NIEUW, SCHITTEREND, PINTEREST EN INSTAGRAM WAARDIG PLEKJE!”

SNEAK PEAK

Je zou denken beter dan dit kan het niet worden, maar bij Smooth kan alles! Op het moment is Tessa druk bezig met het verbouwen van de boven verdieping. Wij hebben al een sneak peak gehad en het wordt GEWELDIG. De boven verdieping zal voornamelijk gebruikt worden voor verjaardagen, baby showers of andere grote evenementen. De deur achter je dicht trekken en nergens last van hebben, optimaal genieten van een nieuw, schitterend, pinterest en instagram waardig plekje. Wij teken ervoor!

Ga er eens gezellig langs, maak mooi social media waardige kiekje. Je bent niet de enige, smooth staat inmiddels bekend staan als ‘het tentje met die roze stoeltjes en en neon sign’. Meiden over het gehele land stappen in de trein om dit unieke plekje te bewonderen, is dat geen groot compliment?

WINACTIE SMOOTHIEBOWL LUNCH VOOR TWEE:

Benieuwd  geworden naar deze Insta waardige plek! Dan ben je hier aan het juiste adres want ik mag een smoothiebowl breakfast/lunch voor twee weggeven! De winnaar mag samen met iemand genieten van een overheerlijke smoothiebowl naar keuze ( t.w.v. €15) ! HOE MAAK JE KANS:↓

• Volg Smooth op Instagram en Facebook.
•  Volg Ileenja Marina op Instagram en Facebook.
•  Laat een leuke comment achter onder dit artikel & Tag al jouw foodie friends!

AND THE WINNER IS……  MATTI  SAMEN MET HAAR DATE

ELINE IK HOOR GRAAG VAN JULLIE!

Niet gewonnen? Binnenkort komt er weer een leuke actie online!

Dit uiterst gezellige, hippe & trendy plekje is te vinden in:

LOCATIE:

Voorstraat 349 | 3311 CT Dordrecht |www.smoothdordrecht.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments

  • 29 oktober 2017

    Jette

    Je hebt echt een super leuke blog!! 💕💫 ik wil echt bij zoveel tentjes langs nu 😋

Sorry, the comment form is closed at this time.