ileenja marina

Rotterdam || Langoest Opening

VOOR DE ECHTE VIS LIEFHEBBER ONDER ONS!

Een paar weken terug waren wij bij de opening van een nieuw vis restaurant, Langoest. Bij binnenkomst viel ons het sfeervolle en elegante interieur direct op. Met neon verlichting aan de muur en de kleur ambiance waan je jezelf in de zee.

GEWELDIGE AMBIANCE

De locatie alleen al is het bezoeken waard. Je hebt prachtig uitzicht op de Erasmus brug onder genot van heerlijke verse gerechten. De ambiance, het interieur verzorgt door @horecasfeermakers zag er adembenemend uit.  Er speelde live muziek; met een keybord speler en een violist.

Wij proefde verse octopus, oesters van het bedrijf oestermeisjes, sashimi en als toetje een heerlijke creme brulee.

ECHT ROTTERDAM

De eigenaar Shi heeft ook nagedacht over Rotterdamse samenwerkingen. Zo verzorgt Jordy’s Bakery het brood en komt de koffie die zei schenken van Giraffe en niet te vergeten elke dag verse vis geleverd door Schmidt Zeevis.  Hij support hiermee andere Rotterdamse bedrijven! Wij gaan zeker nog eens terug bij dit “vis” restaurant op deze geweldige top locatie.

LOCATIE:

Boompjes 677 | 3011XZ Rotterdam | www.langoest.nl

BewarenBewaren