ileenja marina

Amsterdam || Di Bruno Restaurant

ITALIAANS HOOGSTANDJE

Vorige week maandag reisde ik samen met Chéréneffe naar Amsterdam om een bezoek te brengen aan Di Bruno Amsterdam, een Italiaans restaurant. Di Bruno staat voor eerlijk, simpel maar altijd spannend. ↓

FMLLE

Chéréneffe en ik spraken af op Rotterdam centraal en legde samen, met de trein, onze reis af naar Amsterdam. Wij besloten dit bezoek samen te doen voor een mooi artikel op de website Fmlle.nl. Op deze website is het laatste nieuws te vinden dat zeker niet gemist mag worden met een knipoog naar alle vrouwen toe. Volgen dus! (Instagram & Facebook)

SFEERVOLLE AMSTERDAM ZUID

Eenmaal aangekomen bij het sfeervolle restaurant in Amsterdam Zuid viel mijn oog gelijk op de gezellige kleurrijke kussentjes. Het exterieur en het interieur stemde op elkaar af en hebben een vrolijke uitstraling.

VERSER DAN VERS!

Om de avond goed te starten kregen wij een heerlijk glas wijn en een bruschetta vooraf. Waarna er een uitgebreid voorgerecht volgde. Een bord vol verschillende soorten vleeswaren zoals parmaham, carpaccio etc. Cherreneffe is niet zo´n grote vleeseter waardoor ik hier uitgebreid van kon genieten. Het hoofdgerecht voor Chéréneffe bestond uit kreeft en ik had heerlijk kalfsvlees. Beide waren om te smullen!

LAST BUT NOT LEAST

Natuurlijk mocht het toetje niet ontbreken, de scroppino. Deze werd vers voor ons aan tafel bereidt met een klopper, die zeker het gehele menu overtrof. In het Middellandse Zeegebied is het normaal om de gerechten deels aan tafel klaar te maken voor de ultieme beleving, die je hoopt te krijgen wanneer je bij een restaurant gaat eten. Di Bruno heeft onze verwachtingen zeker overtroffen.

 

 

LOCATIE

Willemsparkweg 155 | 1071 GX Amsterdam | www.dibruno.nl 

SOCIAL MEDIA CONTENT

De juiste doelgroep bereiken met social media maar de tijd en energie niet hiervoor? Ileenja Marina is ook de boeken als Social media content creator. Vraag naar de mogelijkheden.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren