ileenja marina

Summer Essentials

LAAT DE ZON MAAR KOMEN

YES! De zomer is al weer even van start, naja officieel dan want hier in Nederland valt er tot nu toe nog erg veel regen. Het mooie weer heeft zichzelf al een aantal keren goed laten zien maar helaas vonden de regenbuien het de laatste weken nodig om flink ons landje te teisteren. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken, geen paniek, het mooie weer komt er echt weer aan!!

Heb jij deze zomer vakantieplannen, ver weg of dichtbij? Het antwoord maakt niet uit want deze Summer Essentials heb je zeker nodig!↓

BADPAK KLAAR

Een badpak is echt helemaal hot deze zomer en het is dan ook leuk om bijpassende sieraden te combineren, die je outfit helemaal af maken. Zoals met de armband van Les Georgettes en vergeet je niet in te smeren natuurlijk! Wij smeren ons in met de zonnebrand van Mila d’Opiz met een bronzer erin die zorgt voor een extra mooie tint!

ROND IS HET HELEMAAL!

Waarom een vierkante of langwerpige handdoek nemen als je ook deze te gekke ronde doeken kunt scoren, ze zijn niet alleen onwijs fotogeniek er passen ook nog eens 2 mensen op en is groter dan de gemiddelde handdoek.

HOEDJES MENS

Mensen die mij al wat langer kennen weten dat een hoedje bijna mijn kenmerk is geworden. Het verbaast ze dan ook vaak als ik een keer zonder hoed naar een verjaardag of afspraak kom. Nu is het met de warmte niet heel comfortabel om een warme hoed op je hoofd te hebben maar gelukkig zijn daar de zomer hoedjes de perfecte oplossing voor! Deze vakantie was dit dan ook mijn nieuwe aanwinst. Ik ben benieuwd of jullie ook een favoriete accessoires hebben zoals ik met mijn hoedjes? Laat het vooral weten in de comments!

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren