ileenja marina

Romantic Vibes

ROZEN ZIJN ALTIJD EEN GOED IDEE!

Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is, rozen zijn altijd leuk om te krijgen of om aan iemand te geven.  Zelf vind ik het heerlijk om rozen te krijgen, het is echt de koning der bloemen en ik ken weinig mensen die er niet van houden. Het geeft een romantisch gevoel maar daarbij staan ze ook nog eens prachtig bij iedere inrichting.

 

Elke dinsdag en zaterdag staat er in Rotterdam Blaak een markt waar je een ruime keuze aan bloemen hebt wat zeker de moeite waard is om eens te kijken!

TIME TO RELAX

We hebben het allemaal wel eens dat we zo druk zijn met van alles waardoor we even dat momentje voor onszelf vergeten. Er gaat niks boven een lekker kopje thee/koffie om even je gedachten weer op nul te zetten. Doe die laptop gewoon even dicht en neem echt de tijd voor jezelf.

LET’S TRAVEL THE WORDL TOGETHER↑

Toen we (ik Arrienne & Madchen) deze kaart zagen liggen bij Urban outfitters waren we meteen verliefd. Arrienne kocht hem voor haar nieuwe kamer waar die zeker goed terecht is gekomen. Een wereld kaart helpt je herinneren aan de mooie plekken die nog bezocht moeten worden. Ooit op een dag hoop ik te kunnen zeggen dat ik meer dan de helft van de kaart bezocht heb om dit vervolgens met jullie te mogen delen! Welke landen wil jij het liefst nog eens bezoeken?

“Het liefst pak ik me camera en koffers en reis ik heel de wereld over om alles vast te leggen”