ileenja marina

I’M Evita

INSPIRING WOMAN OF THE MONTH EVITA BELLE PAVIAS

Een tijdje terug ontmoete ik Evita Pavias (22 jaar) tijdens een shoot in Rotterdam waarvan ik destijds de styling van de kleding op mij heb genomen. Later heb ik haar wat vragen gesteld voor mijn terugkerende rubriek “Inspring woman of  the month”. Lees Evita’s verhaal hieronder. ↓

Evita vertelt hoe haar passie voor modeling is ontstaan:

Als kind was ik niet zo zeer bezig met de modellen wereld mijn zus werkte als model voor en tijdens haar zwangerschap, een van de fotografen waar ze toen mee samenwerkte vroeg of ze mij mocht fotograferen. Ik vond het leuk om voor de camera te staan en schreef mij in bij modellen bureaus maar kreeg niet veel werk. Toen ik wat ouder was werd ik gescout via social media door het agentschap waar ik nog steeds voor werk. Via hen doe ik veel commercieel werk o.a. voor Schwarzkopf.

Ook vind ik het altijd leuk om mensen die fotografie studeren of een passie hebben voor fotografie verder te helpen. Zo heb ik meegewerkt als model aan de expositie van Arriënne Spikman.

WAT IS JOU FAVORIETE HOTSPOT IN NEDERLAND?

Het liefste ben ik te vinden op het strand in Wijk aan Zee, dit is misschien heel cliché maar het is een plek waar ik echt helemaal tot rust kan komen. Al is het een mooie herfstdag of een hete zomerdag ik ben er niet weg te slaan. Meestal haal ik de hond van mijn schoonouders op en zijn we samen uren zoet, wanneer we uitgezwommen zijn eindigen we in de plaatselijke strandtent waar we tot de late uurtjes genieten van het gezelschap van vrienden.

WELKE QOUTE PAST BIJ JOU OF SPREEKT JE AAN?

Voor mij persoonlijk vind ik het lastig om een quote te vinden die bij mij past. Mijn inspiratie komt meer uit muziek en ook dit is veranderlijk voor mij als het weer. Als ik het aan mijn vriend zou moeten vragen zou hij zeggen dat de uitspraak “Let them eat cake” van Marie Antoinette mij inspireert. Niet omdat ik het eens ben met de reden waarom Marie Antoinette dit riep (en of zij dit überhaupt gezegd zou hebben is een andere discussie) maar omdat ik altijd een goed excuus weet te bedenken om Carrot cake te mogen eten.

Maar voor alsnog als ik naar mijn hart luister, blijf ik bij inspirerende lyrics uit muziek van Led Zeppelin, Johnny Cash of toch de modernere sound van Ed Sheeran.

STYLING: BY @ILEENJAMARINA

KLEDING: Kimono: River Island – Jurkje: Zara