ileenja marina

Woerden || Bistronoom

EEN HIP TRENDY EN SFEERVOL RESTAURANT.

Vanwege een fotoshoot in Woerden ben ik bij dit heerlijke restaurant & bar terecht gekomen. Verborgen in een binnenplaats viel ons oog op de trendy en hippe aankleding van het terras. Een terras waar je op een hete zomerse dag zeker wilt zitten onder het genot van een lekkere home made limonade en rosé limonade. Een ontspannen sfeer hangt er in Bistronoom. Lees hieronder meer over ons bezoek.↓

ÉÉN JARIG BESTAAN

Bistronoom gebruikt eerlijke producten uit de regio en zelfs uit eigen moestuin. Omdat het er van binnen zo onwijs mooi uitzag ben ik zo brutaal geweest om te vragen of er wat foto’s geschoten mochten worden voor mijn blog. Dit was geen enkel probleem. De eigenaresse was zelf aanwezig en direct geïnteresseerd in wat ik eigenlijk deed. Een jonge hippe vrouw die erg vrolijk en vlot oogt. Ze vertelde mij dat het restaurant op 16 juli 1 jaar bestaat! Een hele prestatie op zich.

 

WIN ÉÉN DRIE GANGEN MENU VOOR TWEE PERSONEN! (ACTIE GESLOTEN)

Omdat Bistronoom bijna 1 jaar bestaat mogen we dit niet on gevierd voorbij laten gaan en mag Ileenja Marina een te gekke prijs weggeven!

WAT MOET JE DOEN?

& DE WINNAAR IS…….  Joriene Vijverberg

Neem contact met ons op om je prijs in ontvangst te nemen!

BORRELPLANK

Tijdens het bezoek hebben wij mogen genieten van een zeer uitgebreide borrelplank. Op deze borrelplank werden diverse hapjes uitgereikt waaronder groene olijven, tuinbonen krokant, geroosterde amandelen, brood uit de regio bakkerij (Waldkorn mais en zeezout), knoflook gember mayonaise en truffel mayonaise. Zeker niet een standaard uitgevoerde borrelplank met bitterballen en kaassoufflé.

INTERIEUR

Aan de achterzijde van het restaurant is het logo van het restaurant te vinden omringt door mos. Dit geeft een erg groene, relaxte maar vooral alsof je in een kas gevoel zit. Achter de blauwe bankjes kweken ze eigen paprika’s en dat allemaal binnen in het restaurant.

LOCATIE

Kruittorenweg 13 | 3441 AV Woerden | www.bistronoom.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren