About

Allereerst wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen!

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ileenja Marina, 24 jaar en woon sinds kort in Delft maar ben vaak te vinden in Rotterdam!

Ik had nooit kunnen en durven dromen dat ik van twee passies mijn werk zou kunnen maken. Eten en fotografie! Dit alles zie je dan ook terug komen op deze site om de leukste/lekkerste plekjes met jullie te delen.

De passie begon steeds meer te kriebelen tijdens mijn tijd aan de Akademie Vogue Amsterdam waar ik ben afgestudeerd als Allround Stylist. Na deze opleiding kwam ik er achter dat ik meer wilde dan alleen de styling doen voor een shoot en heb mij dan ook aangemeld bij de Hogeschool Rotterdam waar ik ben afgestudeerd als Crossmediale Communicatie specialist. Deze opleiding is perfect te combineren met de fotografie kant en zijn er ineens onwijs veel leuke nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Tijdens mijn tijd aan Hogeschool Rotterdam is mijn passie echt gegroeid en heb toen besloten mijzelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook hoop ik te kunnen laten zien wat voor impact goede content heeft voor bedrijven en restaurants. Momenteel werkzaam onder Studio Unfolded. 

“FOTOGRAFIE IS MIJN PASSIE DIE IK GRAAG MET JULLIE DEEL.”

CONTENT CREATOR

Heeft jouw bedrijf/restaurant net dat beetje extra content nodig om de juiste uitstraling over te brengen of heb je zelf wel eens voor de camera willen staan? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

SOCIAL MEDIA

Ook op socialmedia ben ik actief, dus wil je op de hoogte blijven volg mij dan via Facebook of Instagram!

 

 

NederlandsEnglishNorsk bokmålEspañol