ileenja marina

Leiden || de Koekop

GENIETEN IN HET CENTRUM VAN LEIDEN!

Michiel en Jenny Mackay heten je van harte welkom in het centrum van Leiden. De Koekop springt eruit met hun fine dining, superieure wijnen en geweldige gastvriendelijkheid. Wij schoven aan en delen graag onze ervaring met jullie.↓

MENU

Om de 2 maanden komt de Koekop met een nieuw samengesteld menu. Hierbij wordt gekeken naar de seizoens-producten. Jenny zorgt dat er bij elke gang een bijpassende wijn wordt geselecteerd. Bij de Koekop staat het zo min mogelijk verspillen van voedsel hoog in het vaandel, dat zie je terug in de meest uiteenlopende gerechten. Uiteraard heeft de keuken ook een mooi alternatief voor vegetariërs.

VERFIJND GENIETEN

Bij de Koekop in Leiden kan je verfijnd genieten van een 3-, 5-, of 7-gangen diner met de mogelijkheid om bij elk gerecht een bijpassende wijn geserveerd te krijgen. Natuurlijk wordt er bij het wijn arrangement ook rekening gehouden met de BOB en is hiervoor een speciaal BOB arrangement (halve glazen).

BLOEMKOOL

Een van de bijzondere gerechten was deze heerlijke bavarois vam bloemkool met bloemkool-pinda crumble, tom kha schuim, gemarineerde groente en rode peper-anasasgel. Bijna te mooi om op te eten!

“VERFIJND GENIETEN MET INSPIRATIE UIT DE MEDITERRANE KEUKEN.”

LEMON MERINGUE

Het dessert is natuurlijk de kers op de taart en mag zeker niet ontbreken. Wij kregen een prachtig geserveerd boordje met daarop een lemon meringue met lemon curd, gebrande meringue, bladerdeeg, basilicum en sake ijs. Hemels toch! Wij van Ileenja Marina hebben genoten van dit bezoek en gaan zeker nog eens terug om te kijken wat voor verrasends er dan weer op het menu staat.

LOCATIE:

Lange Mare 60 | 2312GS Leiden | www.koekop.nl 

Comment