About

HI ALLEMAAL,

Ik ben Ileenja Marina, 23 jaar, en woonachtig in Rotterdam. Ik ben afgestudeerd als Allround styliste aan de Akademie Vogue. Op dit moment studeer ik Crossmediale Communicatie aan de Hoge School Rotterdam. Waar ik hoopelijk dit studie jaar nog aan afstudeer!

Ik raak enorm enthousiast van dingen die mij inspireren; fashion, lifestyle en styling/fotografie. Daarom besteed ik ook dagelijks tijd aan mijn Instagram pagina (@ileenjamarina) om mijn enthousiasme te delen en anderen te inspireren.

Mijn passie voor fotografie is zo groot dat ik meer wilde dan alleen een social media pagina. Vandaar dat deze website tot oorspong is gekomen waarop ik alles kan delen wat mij inspireert.

Ik vind het belangrijk om samen te werken met (kleine) ondernemers waar ik zelf ook achter sta. Naast mijn passie voor fotografie heb ik ook een echte passie voor goed eten, ik probeer graag dingen uit en ontdek daardoor de leukste/lekkerste hotspots.

“FOTOGRAFIE IS MIJN PASSIE DIE IK GRAAG MET JULLIE DEEL.”

HOTSPOTTER

Onder het kopje IMfood vindt je wekelijks een nieuwe blog over de leukste plekjes door heel het land. Ook zal Ileenja Marina haar favoriete plekjes delen wanneer zij op reis gaat. Heb jij of ken jij een plekje die Ileenja Marina niet mag missen maak dan gebruik van de hashtag #ileenjamarinaspot of stuur een email naar info@ileenjamarina.com. Wie weet zie je het uiteindelijk op mijn blog verschijnen!

FOTOGRAFIE

Wil je mij als fotograaf boeken voor mooie blog foto’s, fashion items, je restaurant, een lifestyle shoot, een evenement of  wil je gewoon een kopje koffie drinken samen? Vul het contactformulier in of mail naar: info@ileenjamarina.com

Naast fotografie is Ileenja Marina ook in te zetten als content creator meer hierover is te zien onder het kopje diensten.

SOCIAL MEDIA

Ook op socialmedia ben ik actief, dus wil je op de hoogte blijven volg mij dan via Facebook of Instagram! Help je mee mijn (en misschien jouw) enthousiasme over te brengen? Deel Ileenja Marina onder de enthousiaste food Bloggers, vloggers, Rotterdammers of met iedereen die wel wat inspiratie en een goede dosis enthousiasme kan gebruiken!

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren