I Said Yes

HET MOOISTE MOMENT UIT MIJN LEVEN!

Zondag 4 juni 2017 was een van de meest bijzonderen en onverwachtse momenten in mijn leven. Wat begon als een rustige huiswerkdag eindigde in een avond vol verassingen en letterlijk en figuurlijk “een happy ending”.

 

HUISWERKDAG

Zondag 04/06 werd ik met een wat achteraf bleek, smoesje meegelokt door mijn vriend Gerben Boers. Ik was voor het eerst in lange tijd zaterdag en zondags vrij i.v.m. Pinksteren. Op zondag besloot ik heerlijk heel de dag in mijn huiskleding te lopen om vervolgens huiswerk te maken. Gerben had al gezegd dat ik de avond vrij moest houden maar nog niet waarvoor. Tijdens het avond eten zei hij ineens dat ik me wel snel om moest kleden want we zouden naar een mooi uitkijk punt gaan waar we met de auto op konden rijden. Super gaaf om foto’s te maken dus de camera ging mee. Ik snel me eten op eten en me aangekleed want meneer die wilde opschieten.

BALLOON VLUCHT

Onder weg naar het zogenaamde uitkijk punt had ik door dat dit niet klopte want er waren helemaal geen bergen/heuvels aanwezig. We reden een industrie terrein op waar ik vervolgens een hoop mensen op een stuk grond zag staan, toen ik zag waar ze mee bezig waren begon me maag toch wel even te draaien van de zenuwen! Ja we gaan balloon vliegen hoe gaaf is dat, heerlijk boven alles en iedereen vliegen en genieten van de rust! Ik me moeder nog gebeld omdat ze dit verborgen had gehouden voor mij niet wetende dat dit niet de enige verassing zou zijn van de avond….

HET OPSTIJGEN

Tijdens het opstijgen moesten een aantal mensen in het bakje gaan liggen, dit was niet heel comfortabel nee om vervolgens te wachtten tot hij vergenoeg omhoog zou zijn om de rest van de mensen er in te laten. Dit alles ging alles behalve soepel, door de wind die er nog  steeds was viel het bakje steeds weer terug waardoor het allemaal wat langer duurde. Eenmaal in de goede positie, kon iedereen instappen maar mijn vent was aan het helpen en liep dus op zijn dooie gemak terug naar het bakje. Je kan wel begrijpen dat ik op dat moment even peentjes zweet.

TOEVAL

Eenmaal in de lucht begin je te ontspannen en geniet je van alles wat om je heen gebeurd. Wij zaten in het bakje samen met nog een stel die ineens rozen blaadjes gingen uitstrooien, op dat moment reageerde een jongen achter ons daarop met “je gaat haar toch niet ten huwelijk vragen?”. Waarop het stel antwoorden dat dat gisteren al gebeurd was. Je begrijpt wel dat dit moment voor Gerben even slikken was en hij seinde dan ook naar de jongen dat hij het wel van plan was vandaag… Wat ik overigens gewoon niet door heb gehad.

 

HET MOOISTE MOMENT UIT MIJN LEVEN!

Nadat we heerlijk samen aan het genieten waren van het uitzicht stelde Gerben ineens een vraag aan de Ballonvaart kapitein “hoelang doe je dit al”? Dit was ingestudeerd zodat hij even niet aan de gas hendel zou zitten in verband met dat je elkaar dan niet goed kan verstaan, op dat moment werd ik in mijn zij geknepen zodat ik mij moest omdraaien. Toen zat hij daar met een doosje in zijn handen en een veel te zenuwachtig gezicht op zijn knieën…. Met de woorden dat hij zeker weet dat ik voor hem de waren ben… Ik werd geraakt door emotie en begon gelijk te huilen, maar natuurlijk zei ik ja!! Alle inzittende begonnen te klappen en ik probeerde me tranen te beheersen maar dat gaat lastig als je iets echt niet ziet aankomen en er gewoon geen woorden voor hebt.

Iphone foto || Ja ik had traan oogjes vandaar de bril.

NOG STEEDS ONWERKELIJK!

Eenmaal terug op de grond feliciteerde iedereen ons met het aanzoek, voor mij was het nog steeds onwerkelijk en iedere keer wanneer ik het verhaal vertel aan mensen springen de tranen opnieuw in mijn ogen. Hoe kan ik dit niet gemerkt hebben ging er steeds door mijn hoofd heen, wat het overigens wel echt een grote verassing maakt! Één ding is zeker we hebben drie jaar lang de tijd om de perfect dream wedding te plannen op het strand in Spanje!

Ballonvaart: Greetzz

 

 

Volg:

2 Reacties

 1. Grace
  14 juni 2017 / 22:59

  Super leuk Ileenja. Wat een mooi verhaal. Echt geluk met zo’n vriend (of ik moet zeggen: verloofde!). Heeel veel geluk en plezier met het plannen van jullie dag (L). Groetjes, Grace

  • ileenja marina
   16 juni 2017 / 10:56

   Ah wat een leuke reactie Grace! Hahah ja heel gek dat het nu niet meer mijn vriend is maar mijn verloofde nog een beetje gek allemaal! Onwijs bedankt meis en ik zie je vast snel! Liefs- Ileenja Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *