Tussen het studeren door

Tussen het studeren door

DINSDAGMIDDAG

De Centrum markt op de Binnerotte is veruit de leukste en gezelligste markt van Rotterdam en omgeving. Het is dan ook geen toeval dat deze markt op de tweede plaats staat als het gaat om markten in Nederland. De markt is op enkele minuten afstand van de haltes Beurs en Blaak en op deze manier voor iedereen uitstekend toegankelijk. Vanwege de diversiteit aan kraampjes is deze markt bij uitstek geschikt om enkele uren te shoppen. Er is voor ieder wat wils aanwezig van elektronische apparatuur tot etenswaren. Zelf gaan mijn vriend en ik hier vooral heen om verse ingrediënten te scoren voor de meest heerlijke gerechten.

RITUEEL

De Centrummarkt op De Binnerotte is er iedere dinsdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00. Het is bij ons dan ook een vast ritueel geworden om iedere dinsdag middag uit school even langs de markt te gaan, om wat verse ingrediënten te halen en een lekkerbek te eten.

Diner

Afgebeuld van enkele uren shoppen? Naast de markt zijn er nog een aantal goede eettentjes zoals: Sumo Sushi in de markthal, Very Italian Pizza, Vapiano en last but not least onze persoonlijke favoriet Happy Italy. De prijs/kwaliteit verhouding is hier naar onze mening zo goed dat we er gemiddeld zeker 1 a 2 keer per week gezellig gaan eten. Mocht je hier nog niet eerder zijn geweest is dit zeker een aanrader!

Deze foto heeft eigenlijk geen beschrijving nodig. Want zeg nou zelf dit ziet er toch heerlijk uit!

“WAT IS JOU FAVORIETE HOTSPOT IN DE OMGEVING VAN BLAAK?”

 

LOCATIE:

Happy Italy Rotterdam Blaak

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *